Prokkelstages

In 2009 heeft het Prokkelnetwerk in Nijmegen de Gouden Prokkel gewonnen met haar project “Prokkelstages”. Dit idee sloeg zo goed aan dat veel bedrijven en organisaties dit voorbeeld hebben gevolgd.

Reden om donderdag 5 juni 2014 uit te roepen tot Nationale Prokkelstagedag. Hier bieden we vraag en aanbod de gelegenheid om die dag met elkaar iets te doen.

Als je een dag stage wilt lopen kun je je aanmelden en je voorkeuren opgeven voor het soort werk dat je wilt doen en in welke plaats.

Bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties etc. kunnen stageplekken aanbieden en aangeven om wat voor soort werk het gaat en in welke plaats de stage plaatsvindt.

Alle gevraagde en geboden stageplekken worden op onze Prokkelstagemarktplaats gepubliceerd. Daar kun je dus ook eerst kijken of er al een stage bij jou in de buurt wordt geboden of dat iemand stage wil lopen.

Je kunt zelf contact opnemen met de vermelde persoon en de Prokkelstage regelen. Laat het ons weten als het gelukt is, dan kunnen we dat vermelden op de website.